Misiunea noastră este aceea de a dezvolta relații bazate pe transparență, perseverență și încredere
în relațiile cu angajații, clienții și partenerii noștri de afaceri.

Suntem o echipă de oameni tineri, dinamici și pasionați de marketing online, fiecare în parte, de ariile în care activează: web development, branding, SEO, PPC, grafică sau copywriting. Cu toții avem un singur obiectiv: rezultate pentru clienți. Magistral marketing este o agenție interactivă, orientată spre client. Pentru început discutăm nevoile afacerii tale, oferim consultanță, apoi îți facem oferta potrivită. Întotdeauna vei primi de la noi servicii de calitate, la prețul potrivit.
Ne-am propus să dezvoltăm cele mai bune campanii de promovare online pentru clienții nostri. Vrem ca fiecare partener să aibă mai mulți clienți și un profit mai mare, iar noi, Magistral Marketing, să fim parte din succesul lor.

Samuel Negoiescu

Marketing Manager

0766 365 833


Samuel este fondatorul agenției și omul de bază, mereu cu idei și strategii noi în activitățile pe care le desfășoară. Persoană autodidactă, cu o vastă experiență SEO, Samuel îți va oferi cele mai bune soluții pentru ca afacerea ta să prospere de la o zi la alta. Îi place să se implice în toate activitățile agenției, să gândească campanii până în cel mai mic detaliu și să se asigure că obține rezultatele așteptate.

Cristina Gligor

Social Media Specialist

0770 372 401


Cristina se ocupă de dezvoltarea departamentului de Social Media. Este harnică, organizată, atentă și își pregătește activitățile ca totul să iasă perfect. Ea te va ajuta să profiți din plin de avantejele oferite de retelele sociale.

Izabela Galea

SEO Specialist

0771 368 209


Izabela este expertul nostru SEO care vă va explica strategiile cu care vom opera în vederea creșterii vizibilității afacerij tale în motoarele de căutare. Cu ajutorul aptitudinilor sale analitice, a capacității de a lucra în termeni limită și a punctualității sale ea va duce până la capăt, cu succes, orice campanie începută.

Adelina Mișcuța

Graphic designer

0746 451 355


În calitate de designer grafic Adelina va plănui, va analiza și creea soluții vizuale pentru a comunica mesajele potrivite. Ea va gasi cea mai eficientă soluție de a transmite mesajul campaniei de marketing prin intermediul culorilor, ilustrațiilor, fotografiilor, animaților sau diferitelor tipuri de layout-uri.

Mariana Ciocan

Copywriter

0771 481 639


Mariana este persoana care are ca principală activitate scrierea și redactarea de articole pentru campaniile de marketing online. Mesajele pe care le vom transmite în aceste campanii sunt foarte importante din această cauză Mariana va fi persoana potrivită pentru a crea textul perfect care să îi îndemne pe clienții tăi la acțiune.
CERE OFERTA